КИЕВ
07:26
Брюссель
06:26
Москва
08:26
Пятница, 26 апреля 2024

Новости



Марія Бурмака презентувала у Львові нову пісню «Це твоя земля» (ФОТО)

28 апреля, 07:43  Социальная  Львов
Марія Бурмака, Віталій Скоцик

«Я давно хотіла написати пісню про те відчуття, коли ти ніби частина рідного ландшафту, рідної землі. Земля, наше минуле і наше майбутнє - це все, що у нас є. Я вважаю, що захист землі - сьогодні головне», - каже Марія Бурмака. 27 квітня на сцені Національного академічного театру імені Марії Заньковецької у Львові співачка презентувала свій новий хіт - «Це твоя земля».

 

Концерт Марії Бурмаки та гурту Gypsy Lyre відбувся за підтримки Аграрної партії. Уже традиційно частину квитків на це музичне свято безплатно надали для воїнів АТО. Співачка та її гурт виконали улюблені хіти, що вже стали свого роду неформальними гімнами для українців. А головною «родзинкою» вечора стала пісенна прем'єра.

 

 

«Напевно, вам знайоме відчуття, коли хочеться просто зупинитися в дорозі, стояти і дивитися на степ, лягти і обіймати рідну землю. Це те, від чого мліє серце, це те, що у нас в крові. Треба просто любити це відчуття, любити рідну землю, - каже Марія Бурмака. - Сила кожної людини - зрозуміти і правильно розставити пріоритети саме в певний конкретний момент. Не можна дозволити, щоб у нас скупили землю, щоб наша земля потрапила до рук людей, з якими ми воюємо. Я - не політик і політиком ніколи не була, але ця пісня співзвучна з акцією «Не дамо вкрасти землю!».

 

 

Слова пісні, як завжди, прості, але дуже точно влучають у нерв сьогодення, говорять про найголовніше: «Це моя і твоя земля. Бережи і не віддавай!»

 

Лідер Аграрної партії Віталій Скоцик - серед перших слухачів нової пісні Марії. На концерті він особисто привітав її з прем'єрою.

 

 

«Бережіть землю, в ній сила українців і майбутнє України. Вона об'єднує нас усіх і дає віру та волю до змін», - звернувся він до залу.

 

На його думку, сьогодні всі активні сили суспільства мають об'єднатися, адже захищати землю доводиться не лише на фронті від агресора, а й у тилу - від розкрадання. І громадянська позиція співачки, що підтримала всенародну хвилю спротиву проти махінацій із землею, дуже важлива, переконаний Скоцик.

 

 

Нагадаємо, у відповідь на чергові спроби влади поспіхом відкрити ринок землі в Україні Аграрна партія розпочала Всеукраїнський збір підписів «Не дамо вкрасти землю!». Мешканці всіх регіонів активно беруть участь у зборі підписів. Флешмоб із таким закликом підтримали тисячі людей у соціальних мережах, до акції долучилися студенти, науковці, освітяни, фермери, митці, громадські діячі та політики. 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу