КИЕВ
06:51
Брюссель
05:51
Москва
07:51
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



400 соціально незахищених дітей України першими випробують новостворений Музей Казок

18 декабря, 11:10  Социальная  Украина

400 соціально незахищених дітей України візьмуть участь у благодійному відкритті Музею Казок. Серед запрошених представники різних категорій : діти вимушених переселенців, бійців АТО, діти з багатодітних, або малозабезпечених родин. Також серед запрошених діти,що переїхали із дитячих будинків, які знаходяться у зоні  бойових дій, і проживають зараз у Київській області.

Вже другий рік поспіль дедалі більше дітей очікують на відкриття новорічного, інтерактивного шоу Музей Казок. Адже тут можна не тільки пережити пригоди з героєм улюбленої  казки, але і самому стати героєм та відчути, що мрії збуваються!

Прикро, що не кожна дитина сьогодні має можливість потрапити у казку: хтось живе у сиротинці, хтось із родичами був вимушений покинути рідну домвку. В житті цих дітей дуже мало того, що робить дитинство справжнім: радості, любові, захоплень. «Ми прагнемо щастя нашій країні та нації. Мало хто розуміє, що поняття щастя треба закладати в уяву дітей вже сьогодні . Тільки яскраві спогади дитинства формують повноцінною дорослу людину. Музей Казок - це яскрава пригода, що не лише дарує віру в диво, але і віру у власні сили». - Говорить головний організатор свята Сергій Гнатюк.

 Діти зможуть поринути у світ казок в буквальному сенсі з головою. Майже 2000 м2 декорацій, понад 40 персонажів та цікаві ігри з оригінальним реквізитом, - усе це запорука ретельно підготованого та продуманого свята. Організатори сподіваються, що завдяки цьому діти знову повірять у казку - не лише в Музеї, але й у своєму реальному житті.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу