КИЕВ
04:34
Брюссель
03:34
Москва
05:34
Четверг, 2 мая 2024

Новости



Постачальники газу опублікували річні тарифи для українців

26 апреля, 15:00  Экономическая  Украина

Постачальники газу опублікували свої річні тарифи для українців і вони перевищують позначку 6,99 грн, що діяла під час опалювального сезону.

Постачальники газу опублікували свої річні тарифи для українців і вони перевищують позначку 6,99 грн, що діяла під час опалювального сезону.

Українців переведуть автоматично на газові річні контракти, за якими доведеться платити за газ від 7,88 грн за кубометрпише Главком.

 

Найнижчі річні ціни – від 7,88 грн до 7,96 грн за кубометр запропонували чотири компанії.

 

Ціну 7,88 грн за кубометр запропонувало ДП «Евода трейд» КП «Луцькводоканал», 7,89 грн – ТОВ «Черкасигаз збут» і ТОВ «Уманьгаз збут», а 7,96 грн – Газопостачальна компанія «Нафтогаз України».

 

По 7,98 грн за кубометр газ продаватимуть ТОВ «Волиньелектрозбут» і ТОВ «Закарпаття Енергозбут».

 

Низка регіональних газзбутів оприлюднили єдину ціну в 7,99 грн за кубометр. Пропозиції решти компаній коливаються від 8,2 грн до 12,9 грн за кубометр. І лише декілька компаній встановили значно вищі цінники: аж 13,5 грн за кубометр. 

При цьому ціна на газ для клієнтів Постачальника останньої надії (ПОН) у травні становитиме 9.57 грн за кубометр. Тож усіх клієнтів ПОН закликають обрати ринкового постачальника та заключити з ним договір, щоб отримати вигідніші ціни. 

 

Ціни вказані без урахування вартості доставки: за розподіл палива люди сплачують операторам газорозподільних мереж (облгазам) окремо згідно з чинними тарифами на доставку газу. 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу