КИЕВ
06:10
Брюссель
05:10
Москва
07:10
Понедельник, 6 мая 2024

Новости



В Канаді телефон і півроку пролежав на дні озера і залишився в робочому стані

09 марта, 15:00  Экономическая  Украина

 

Мешканка Ванкувера Фатеме Годсі впустила свій телефон у воду, катаючись на човнах в аквапарку на початку вересня 2020 року. Через пів року його знайшли дайвери і він виявився робочим.

 

 

Подружжя Клейтон і Хезер Хелкенберги займаються дайвінгом. Вони ведуть канал на YouTube, де розповідають про речі, які знаходять на дні. Серед них близько сотні пар окулярів, 26 телефонів і дві камери GoPro. Коли пара чистила дно озера Харрісон біля аквапарку, вони й виявили втрачений iPhone Годсі, передає 24 канал.

 

Зазвичай знайдені телефони поміщаються в контейнер з силікагелем, але цього разу смартфон включився і без того. Дайвери витягли SIM-карту і помістили її в інший телефон, щоб зв’язатися з Годсі.

 

Власниця втраченого пристрою спочатку подумала, що її розігрують друзі, але незабаром переконалася у тому, що це правда і поїхала до міста Чіллівак за своїм iPhone 11. Прямо перед інцидентом Фатеме встигла зробити селфі, але втратила рівновагу і впустила телефон. Співробітники аквапарку тоді переконали її в тому, що знайти телефон вже неможливо.

 

Годсі була дуже засмучена через втрату смартфона, фотографій та іншої особистої інформації, яку не встигла зберегти в хмарі. Після повернення додому їй довелося купити новий телефон.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу