КИЕВ
08:04
Брюссель
07:04
Москва
09:04
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Нестандартні ідеї як прикрасити дім Новий рік власноруч

27 декабря, 18:00  Экономическая  Украина

 

Яка б не була погода за вікном, дома завжди можна створити новорічну атмосферу. Трошки креативу і ручної праці і новорічний настрій Вам забезпечений.

 

Новорічні прикраси, новорічні іграшки, гірлянди, сніжинки своїми руками, як створити дома новорічну атмосферу, ідеї новорічного декору, Новий рік 2020, прикрашаємо будинок своїми руками,  Новогодние украшения, новогодние игрушки, гирлянды, снежинки своими

 

Прикраси на новий рік 2020 власноруч

 

Які придумати оригінальні прикраси на Новий рік власноруч? Які креативні ідеї втілити, щоб створити святкову атмосферу в кімнаті? Як потрібно прикрашати квартиру в рік Пацюка 2020? Дивіться цікаві варіанти новорічних виробів і дизайну в нашій статті і надихайтеся на творчість напередодні Нового року 2020!

Як прикрасити кімнату гірляндами на Новий рік

 

Цікава ідея для ледачих, як недорого прикрасити дім до Нового року – це навіть не розвішувати електричні гірлянди по вікнах або стінах, а просто розкласти їх у тематичному куточку, наприклад, на столі або на підвіконні. Ялинкова ікебана, кілька іграшок та гірлянда, що світиться вогниками – ось і створено новорічний настрій в оселі.

 

Як прикрасити дім на Новий рік: різдвяний вінок

 

Як прикрасити кімнату до Нового року з підручних засобів? Є ідеї різдвяних вінків із будь-яких природних матеріалів – гілочок, хвої, шишок, ягід і навіть квітів. Знадобиться все, головне включити фантазію. Такий новорічний вінок буде ефектно виглядати на дверях або журнальному столику. А якщо додати в композицію запашні трави, сушені цитруси і спеції, то ваш будинок наповниться приємним ароматом.

 

Прикраси на Новий рік: як зробити ялинку

 

Ялинка може бути не тільки справжньою, але й намальованою на стіні або зробленою у вигляді аплікації. Для такої новорічної ялинки вам знадобиться різнобарвний папір і лише одна година часу. Скатайте з паперу трубочки і викладіть їх драбинкою, так щоб кожна нижня щабля була трохи довша за верхню. Залишилося тільки прикріпити всю композицію на стіну – це можна зробити скотчем.

 

Як прикрасити дім на Новий рік: сніжинки


 

Навіть якщо на вулиці не буде снігу в новорічну ніч, це не біда. Зробіть із паперу або навіть просто намалюйте сніжинки на склі – і новорічний настрій вам забезпечено! Достатньо підійти до вікна і визирнути на вулицю – крізь святкові сніжинки.

 

 

 Як прикрасити кімнату на новий рік Пацюка

 

 

Обов'язково поселіть у своєму будинку символ року – маленьку мишку або навіть ціле сімейство. До чого у вас більше тягнуться руки – вишивка, в'язання, валяння, макраме чи проста аплікація? Залучайте до хенд мейд майстерності своїх дітей – їм буде цікаво і весело. А готових мишок можна подарувати друзям.

Джерело

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу