КИЕВ
09:45
Брюссель
08:45
Москва
10:45
Пятница, 29 марта 2024

Новости



За 10 євро з Кракова в Херсон - європейський лоукостер Ryanair почав польоти в херсонський аеропорт

17 декабря, 21:00  Экономическая  Украина

 

Найбільший європейський лоукостер почав літати до Херсона. 17 грудня  Ryanair виконав перший в історії рейс в Херсон та доставив пасажирів з Кракова. Перельоти по цьому маршруту будуть двічі в тиждень.

 

Краків, Херсон, Ryanair, Херсонський аеропорт, найбільший європейський лоукостер, авіаперельоти, квитки на літак, вартість квитків, стоимость билетов, авиаполеты, Краков,  Катовіце, Buzz, Ryanair Sun,  Laudamotion,  Відень, бюджетні перельоти.

 

Польоти по цьому маршруту виконуватимуться двічі на тиждень по вівторках і суботах. Авіаквитки продаються за ціною від 10 євро в одну сторону з урахуванням усіх податків та перевезення невеликої ручній поклажі, повідомляє avianews.com

 

З 15 січня 2020 року Ryanair відкриє другий рейс в Херсон - з Катовіце . Він буде виконуватися два рази на тиждень по середах і неділях. Ціна квитків також починається від 10 євро в одну сторону.

 

Фактичним оператором на обох маршрутах з Херсона до Польщі буде дочірній лоу-кост Ryanair в Польщі Buzz, який раніше назвався Ryanair Sun.

 

З 30 березня 2020 року в Херсон також зайде дочка Ryanair з Австрії - Laudamotion, яка відкриє рейси з Відня. Вони будуть виконуватися по понеділках і п'ятницях.

 

Як повідомлялося, Херсон став п'ятим за рахунком містом України , куди почав польоти ірландський бюджетник. Лоу-кост також представлений в Києві, Львові, Одесі та Харкові.

 

Ryanair вийшов на український ринок в 2018 році. Спочатку Ryanair виконував рейси тільки з Києва (міжнародний аеропорт "Бориспіль") і Львова. У червні 2019 року авіакомпанія почала виконувати рейси з Харкова і Одеси.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу