КИЕВ
06:51
Брюссель
05:51
Москва
07:51
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Кабмін проведе перевірку на 21 теплокомуненерго через високі тарифи на тепло

01 августа, 17:40  Экономическая  Украина

У Кабінеті міністрів України анонсували проведення перевірки 21 теплогенеруючого підприємства у різних областях. Підставою для проведення перевірки є високі тарифи цих підприємств на тепло.

 

Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко під час селекторної наради, передає прес-служба Кабміну.

 

Зазначається, що перевірку проводитимуть на підприємствах, які надають населенню послуги з опалення за тарифами понад 1800 гривень за гігакалорію.

 

«Зокрема, місто Барвінкове (Харківська обл.) - 2276 грн за 1Гкал, «Вінницяоблтеплоенерго», «Володимир-Волинськтеплокомуненерго», «Смілатеплокомуненерго» й інші. Практично у всіх областях є такі міста», - повідомив Зубко.

 

За його словами, теплокомуненерго мають документально обґрунтувати ефективність послуг з надання тепла населення, яку вони задекларували.

 

26 червня Кабмін обмежив тариф на теплопостачання до 1400 гривень за гігакалорію. Ті теплокомуненерго, які нараховують українцям вищі тарифи, мають знизити платіжки.

 

Пропозицію обмежити розмір тарифу на тепло та гарячу воду озвучили під час засідання уряду 19 червня.

 

 

 

Джерело:Громадське

 

 

 

Версия для печати

Читайте также









Обзор сети

Разместить рекламу