КИЕВ
00:21
Брюссель
23:21
Москва
01:21
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Найбільший в ЄС автоперевізник-лоукостер FlixBus відкрив в Україні представництво

11 июня, 14:22  Экономическая  Украина
Автобус FlixBus

Зараз компанія FlixBus виконує рейси з Києва, Житомира, Рівного та Львова до Німеччини (Берлін, Дрезден, Мюнхен, Лейпциг, Штутгарт, Франкфурт, Дюссельдорф, Кельн, Ганновер, Карлсруе, Росток), Угорщини (Будапешт), Польщі (Краків) та Австрії (Відень).

 

 

 

Найбільший оператор автобусних перевезень в Європі - німецька компанія FlixBus - відкрила представництво в Україні та цього рокумає намір відкрити внутрішні перевезення.

 

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив гендиректор компанії в Польщі і Україні Міхал Леман на прес-конференції за участю міністра інфраструктури України Володимира Омеляна. «Я дуже радий, що після кількох місяців планування та підготовки ми офіційно зареєстрували компанію в Україні і маємо команду в Києві, яка платить податки в місцевий бюджет», - сказав Омелян. Леман зазначив, що перші рейси FlixBus відбулися в 2017 році.

 

«Ми робили невелику перерву, однак зараз Київ, Житомир, Рівне та Львів мають щоденне сполучення з Німеччиною (Берлін, Дрезден, Мюнхен, Лейпциг, Штутгарт, Франкфурт, Дюссельдорф, Кельн, Ганновер, Карлсруе, Росток), Угорщиною (Будапешт), Польщею (Краків) і Австрією (Відень)», - повідомив він. За словами Лемана, ці маршрути виконуються автобусним партнером FlixBus - компанією «Євроклуб». Він зазначив, що на цьому етапі на українських маршрутах буде задіяно два десятка автобусів.

 

«Це будуть не автобуси у фірмовій зеленій лівреї, а автобуси української компанії-партнера, які будуть мати логотип FlixBus», - сказав Леман. Також він зазначив, що в планах на 2019 рік - почати виконання рейсів із Харкова, Дніпра, Одеси, Чернівців, Івано-Франківська, Вінниці, Тернополя. Також Леман повідомив, що цього року планується запустити внутрішні рейси по Україні. Раніше Flixbus продавав квитки зі Львова та Ужгорода в Амстердам, Берлін, Відень, Франкфурт і інші міста. А власне послугу перевезення з України здійснювали компанії-партнери.

 

 

Джерело: УНІАН

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу