КИЕВ
20:12
Брюссель
19:12
Москва
21:12
Суббота, 27 апреля 2024

Новости



Коаліція з «Батьківщиною» треба щоб зменшити невдоволення аграріїв, - політолог

17 марта, 10:00  Политическая  Украина

 

Найближчим часом ми можемо побачити варіант коаліції, зокрема — з "Батьківщиною", з якою буде легше знаходити згоду та спільну мову серед аграріїв. Адже в аграрному секторі у пані Тимошенко сильні позиції. Про це заявив політолог Андрій Золотарьов.

 

Коаліція, політолог, Андрій Золотарьов, батьківщина, бют, тимошенко, слуги, слуга народу, зеленський

 

За його словами, напередодні відкриття ринку землі зростає рівень невдоволення аграріїв. Тому, ймовірно, для того, щоб знизити градус невдоволення земельною реформою та представити нове бачення змін в аграрній політиці в якості коаліційного партнера "слуги народу" розглядають фракцію "Батьківщина".

 

"Велика ймовірність того, що все буде залежати від політичних варіацій. ", - каже  Золотарьов  в коментарі УНН.

 

Політолог зауважив, що питання коаліції зараз знаходиться лише в процесі переговорів, тому завчасно щось прогнозувати. Однак, враховуючи що аграрна й соціальна теми завжди були ключовими для "Батьківщини", найближчим часом у випадку коаліції Україну можуть очікувати зміни серед міністрів саме цих сфер.

 

"Це питання в процесі, хоч нічого ще не вирішено, але існує велика ймовірність. Наприклад, скоріше за все, ми побачимо нардепа Івченко як ймовірну кандидатуру на міністра аграрної політики. Бо він всі ці роки працював з Тимошенко по аграрному сектору. Досить досвідчена людина", - підсумував він.

 

Нагадаємо, народний депутат Вадим Івченко раніше прокоментував чутки про те, що у випадку зміни уряду він може очолити Мінагрополітики.

 

“По-перше, мені поки ніхто не пропонував. По-друге, коли буде офіційна пропозиція, я озвучу позиції, які буду виконувати на посаді міністра. Якщо ці позиції будуть сприйняті в парламенті — я піду працювати. Якщо ні — я не піду працювати заради якихось "хотелок“ олігархів чи латифундистів”, — зазначив Івченко.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу