КИЕВ
23:14
Брюссель
22:14
Москва
00:14
Пятница, 26 апреля 2024

Новости



Міністр економіки має публічно пропонувати моделі зменшення економічних ризиків для України в умовах пандемії - Фесенко

28 января, 19:00  Политическая  Украина

 

У міністра економіки Ігоря Петрашка відсутня власна думка на способи подолання економічних проблем України. Тому все більше парламентарів незадоволені його кандидатурою на такій відповідальній посаді, але Петрашка "рятують" особисті стосунки з Прем’єр-міністром Дениса Шмигаля. Про це політолог Володимир Фесенко.

 

Раніше голова Антирейдерського союзу Андрій Семидідько, Міністр економіки, політолог, Володимир Фесенко, Петрашко, відставка, слуги народу

 

“Це один із найнепомітніших міністрів. Знаєте, вибачте за неекспертний термін, — Петрашко ніякий. У тому сенсі, що якщо оцінювати його економічну політику, то яка вона в нього? Що саме він пропонує? А він має як міністр економіки публічно пропонувати моделі зменшення економічних ризиків для України в умовах пандемії, карантину тощо. Він має пропонувати моделі прискорення економічного розвитку після завершення пандемії. Щось я не чую позиції міністра. Тому сказати, яка саме його позиція, дуже важко. Оце, на жаль, найбільше характеризує нинішнього міністра економіки”, — зазначив політолог в коментарі УНН.

 

Саме тому досить обґрунтованими, на думку Фесенка, є невдоволення та критика міністра економіки Петрашка з боку депутатів партії “Слуга народу”.

 

“Не випадково на його адресу депутати “Слуги народу”, зокрема, керівники фракції, виступали з критикою. І ще у вересні з’являлася інформація, що в разі оновлення уряду вони будуть просити про заміну міністрів економічного блоку і заміну Петрашка також. Але у нього, як кажуть деякі джерела, свої близькі давні особисті стосунки з прем’єром. Тож він ставленик Шмигаля", - підсумував Фесенко.

 

Раніше голова Антирейдерського союзу Андрій Семидідько розкритикував законопроект Мінекономіки про створення спеціального органу з погодження та блокування інвестицій. На його думку, під виглядом комісії з оцінки іноземних інвестицій міністр економіки Ігор Петрашко хоче створити корупційного монстра.

 

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу