КИЕВ
15:35
Брюссель
14:35
Москва
16:35
Вторник, 23 апреля 2024

Новости



Як і над Трампом, над Зеленським може пролетіти свій "чорний лебідь", - політолог

11 января, 13:00  Политическая  Украина

 

Щоб в Україні відбулися дострокові президентські вибори, повинен пролетіти якийсь "чорний лебідь". Дострокові вибори малоймовірні, але можливі. Про це заявив політолог, директор аналітичного центру Третій сектор Андрій Золотарьов.

 

Дострокові вибори, Зеленський, Трамп, рада, розпуск парламенту,  політолог, директор аналітичного центру Третій сектор, Андрій Золотарьов

 

"Щоби в Україні відбулися дострокові президентські вибори, повинен пролетіти якийсь "чорний лебідь". І в наших Умовах "чорні лебеді" можуть полетіти зграями. Для Трампа, наприклад, "чорним лебедем" став коронавірус і Black Lives Matter – благополучна на початку року ситуація обернулася провалом в його кінці. Подібна ситуація може чекати і на Зеленського", - сказав Золотарьов у коментарі Главреду.

 

Що стосується дострокових парламентських виборів, то їхня імовірність поки що нижче 50%.

 

"Але якщо у вересні минулого року ми говорили, що ця імовірність – гіпотетична, 10-20%, то зараз вона ближче до 40%. Тобто імовірність дострокових виборів Верховної Ради зростає, хоча як і раніше не факт, що восени наступного року ми підемо вибирати новий парламент", - зазначив політолог.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу