КИЕВ
20:32
Брюссель
19:32
Москва
21:32
Вторник, 23 апреля 2024

Новости



Політолог дав прогноз чи може повернуться Зеленський і Притула у шоу-бізнес

10 декабря, 13:00  Политическая  Украина

Сергій Притула розраховує, що про його похід у політику просто забудуть. А от президент України Володимир Зеленський більше не зможе повернутися у сферу жарту, в Україні це буде сприйматися злим сміхом, або взагалі негативно. Про це заявив політолог Олексій Якубін.

 

 

Політолог,  Зеленський, Притула,  шоу-бізнес, Олексій Якубін

 

Експерт зауважив, що після невдалого походу на вибори мера Києва відомий комік Сергій Притула розраховує, що в суспільстві про його похід у політику просто забудуть. Також він сумнівається, що чинний президент України Володимир Зеленський зможе повернутися до колишньої діяльності.

 

"Тобто тут розрахунок на те, що він свою роль зіграв, а далі люди просто забудуть про його таку спробу зайти в мерську політику", – сказав Олексій Якубін в ефірі інформаційно-аналітичного проєкту "Чудова четвірка" на телеканалі ZIK.

 

Політолог додав, що ситуація з Притулою є кардинально різною від ситуації зі ще одним відомим шоуменом Святославом Вакарчуком, який не просто зайшов у політику, але і обіцяв другий раз не йти, проте пішов.

 

"Тому в контексті Притули, я думаю, що він розраховує на те, що про це забудуть", – зазначив Якубін.

 

Щодо ймовірного повернення в шоу-бізнес ще одного відомого актора та коміка чинного президента України Володимира Зеленського, зі слів експерта, це практично неможливо.

 

"Для Володимира Зеленського повернення до витоків, до його діяльності до президентства, неможливе. Тут буде частково та сама історія, яка зараз є з п’ятим президентом, коли він критикує владу, це не завжди щиро виглядає, бо ми розуміємо, що він був у владі і мав всі можливості це змінити. Так само буде стосуватися Зеленського, але ще в квадраті, бо Зеленський був не просто обраним президентом, а й отримав власну однопартійну більшість. Тому його повернення у сферу жарту в Україні буде сприйматися злим сміхом, або взагалі негативно. Експрезидента будуть оцінювати з такої точки зору, що у нього були всі можливості , – прокоментував Якубін.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу