КИЕВ
09:59
Брюссель
08:59
Москва
10:59
Пятница, 26 апреля 2024

Новости



У Білому Домі Зеленському пригадають справу Порошенко-Байдена, - Віктор Бобиренко

03 декабря, 09:00  Политическая  Украина

 

Нова адміністрація в США у вибудовуванні  відносин з командою Зеленського згадає  прес-конференцію президента Зеленського в травні, де він погрожував відкрити справу проти Порошенка-Байдена. Про це розповів політолог Віктор Бобиренко.

 

 Білий Дім,  справа Порошенко-Байдена,  Віктор Бобиренко, Адміністрація Байдена.

 

 

«Йому був цікавий Порошенко. Але там кругом був і Байден. «Простий хлопець» ж не розумів, що його підставляють. Тільки разом з ним Деркач і слуга Коломойського Костя Кулик підставляють Україну»,  - пише він на своїй сторінці в Facebook

 

Втім, на думку політолога, особливо це на взаємини між країнами не позначиться.

 

«Єдина відрада - в Штатах кар'єрні дипломати під керівництвом Блінкена ввічливо відокремлюють мух окремо і котлети окремо. Україна окремо - команда Зеленського окремо», - каже експерт.

 

Політолог пише, що не потрібно народ і уряд сприймати як одне ціле.

 

«Сьогодні Вельможний  в своєму посланні заявив, що українці повинні писати слово Незалежність - з великої літери. І тут відразу подвійний стандарт. Він каже одне - робить інше. Справді незалежної України не може бути, поки російські шпигуни ходитимуть до владних кабінетів на роботу. Як може так бути, що Коломойського доганяють в Британії та Штатах, а в Україні він їздить побачитися і попити кави з міністром внутрішніх справ? І, гадство, не в наручниках?», - каже експерт.

 

Політолог відмітив вплив олігархів на нинішню владу.

 

«Як може бути, що Антоненко сидить, а Ігор Валерійович  почуває себе бадьоренько? Як може бути, що Ахметов має свого прем'єра і купу міністрів? Як може бути Костянтин Кулик - спочатку спійманий НАБУ, а потім відпущений?», - говорить політолог.

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу