КИЕВ
09:51
Брюссель
08:51
Москва
10:51
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Рейтинг "слуг народу" згоряє не щодня, а щогодини, дострокових парламентських виборів не уникнути, - політолог

18 ноября, 10:00  Политическая  Украина

 

Відсутність комунікації між парламентом і урядом та масові протести виллються в дострокові парламентські вибори наступного року, орієнтовно в квітні-травні. Про це заявив політичний аналітик Анатолій Октисюк.

 

Рейтинг, слуга народу,  дострокові парламентські вибори, політолог,  Анатолій Октисюк, Рейтинг, слуга народа, досрочные парламентские выборы, политолог Анатолий Октисюк.

 

 

"Перша проблема – криза довіри між Кабміном і Верховною Радою в питанні карантину. Парламент і монокоаліція намагаються підірвати свій же уряд, щоб отримати якісь бали перед виборцями", – сказав експерт в коментарі виданню "Телеграф"

 

Він зазначив, що така ситуація посилює політичну кризу, яка наростає.

 

На думку Октисюка, причиною протестів представників дрібного бізнесу під стінами Верховної Ради стала погана комунікація між владою і громадськістю.

 

Аналітик відзначив, що ФОПи переживають за свій бізнес, оскільки їх поставили перед фактом карантинних обмежень, не давши підготуватися.

 

"Деякі нардепи обіцяють скасувати карантин, але з цього нічого не виходить. Внаслідок теж є криза, яка призводить до протистояння з вулицею", – пояснив експерт.

 

За його словами, вже немає сумнівів у тому, що така ситуація виллється в дострокові парламентські вибори наступного року, орієнтовно в квітні-травні.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу