КИЕВ
16:42
Брюссель
15:42
Москва
17:42
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Влада програла місцеві вибори через повне нерозуміння проблем на місцях, - Дмитро Корнійчук

12 ноября, 09:00  Политическая  Украина

 

Влада програла місцеві вибори  через повне нерозуміння проблем на місцях.  Останні заяви міністра захисту навколишнього середовища та природних ресурсів Романа Абрамовського демонструє, що у влади «гіперлуп головного мозку». Про це заявив  політичний експерт  Дмитро Корнійчук.

 

Дмитро Корнійчук, міністра захисту навколишнього середовища та природних ресурсів, Роман Абрамовський, місцеві вибори, нові автобуси, Київ, Кличко, Дмитрий Корнейчук, министра защиты окружающей среды и природных ресурсов, Роман Абрамовский, местные выборы

 

«Міністр захисту навколишнього середовища Роман Абрамовський (хто це?) дорікнув Києву у закупівлі дизельних автобусів. Мовляв, це не найкраще рішення, треба було електричні. Загалом, у черговий раз маємо доказ, що у влади гіперлуп головного мозку та повне нерозуміння проблем на місцях. Власне, саме тому влада й повністю програла місцеві вибори...», – написав Корнійчук на своїй сторінці у Facebook

 

Експерт поставив кілька запитань Абрамовському.

 

«Ви вже припинили незаконний видобуток бурштину? Ви зупинили вирубку закарпатських лісів? Можливо вирішили проблему з похованнями радіоактивних відходів? Або ваша партія має серйозну підтримку серед киян? Якщо немає, то навіщо лізти до місцевої влади зі своїми некомпетентними порадами?» – написав Корнійчук.

 

Експерт наголосив, що для початку місту важливо вирішити проблему маршруток та регулярності громадського транспорту.

 

«За 50 млн можна закупити або 200 автобусів євро-5, або 60 електро. Для електро ще потрібна інфраструктура, а на це потрібний час та додатковий ресурс. На Київ чекає розширення парку електричного транспорту та інфраструктури під нього. Зам Кличко озвучив плани на 2021-2023 рр. щодо поступового (!) виведення на маршрути електротранспорту. Але місто тверезо оцінює свої можливості (на відміну від міністра, який рахує чужі гроші) та тому починає з головного», – наголосив Корнійчук.

 

 

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу