КИЕВ
00:20
Брюссель
23:20
Москва
01:20
Пятница, 26 апреля 2024

Новости



ЄС подала заяву в СБУ на Оржеля – звинувачують у державній зраді

28 ноября, 12:50  Политическая  Украина

 

Європейська Cолідарність подала заяву в СБУ про державну зраду Міністра енергетики та захисту довкілля України Олексія Оржеля. Його звинувачують у вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України. Текст заяви опублікували на сайті політичної партії.

 

Європейська солідарність, Олексій Оржель, держзрада, оржеля звинуватили в державній зраді, російський газ, санкції проти Росії, мінстра енергетики.

 

«25.11.2019 р. Міністр енергетики та захисту довкілля України Олексій Анатолійович Оржель, 26.01.1984 р.н. під час презентації запланованих на 2019-2020 рр. змін у сфері енергетики та екології «To do list» у Києві повідомив про те ,  що в Уряді можуть розробити механізм реалізації прямого постачання газу із Росії в Україну», - сказано в заяві.


В Європейській Солідарності наголошують,  на відновленні закупівлі Україною природного газу в Росії наполягає Президент Росії Володимир Путін.  Відтак ініціативи та заяви Оржеля  віддзеркалюють позицію вищого керівництва країни-агресора і сприяють підривній діяльності РФ проти України.


«Оржель О.А. призначений на посаду міністра 29.08.2019 р., а оголошені ним заяви щодо відновлення прямих закупівель газу з Росії є серйозною загрозою національній безпеці нашої держави і можуть містити елементи державної зради, коли Україну свідомо роблять залежною від країни-агресора», - сказано в заяві.


З повним текстом заяви можна ознайомитись тут.

 

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу