КИЕВ
10:23
Брюссель
09:23
Москва
11:23
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



В ЄС справу Марченка назвали спробою деморалізувати армію

12 ноября, 11:25  Политическая  Украина

 

В «Європейській солідарності» справу проти Дмитра Марченка назвали «печерським судилищем». Кажуть, вона сфабрикована і грає на руку ворогові. Також там думають, що це один з елементів руйнації реформ, які відбулися в армії.

 

справа Марченко, бронежилети Марченко, печерське судилище, Європейська солідарність, дело Марченко, Порошенко, корупцыя в армии, корупція в ЗСУ.

 

«Печерське судилище над учасником АТО, бійцем 79-ї бригади, начальником ГУРСМЗ генерал-майором Дмитром Марченком та іншими посадовцями Міноборони України за сфабрикованою справою грає на руку ворогові і є складовою процесу руйнації тих реформ, які відбулися в системі ЗСУ», - сказано в заяві партії опублікованій на офіційному сайті.

 

Партія «Європейська Солідарність» обурена невмотивованими переслідуваннями з боку силових структур людей, які у найважчі часи російської агресії створювали на уламках знищеної української армії потужні сучасні Збройні Сили.

 

«Представники ДБР, використовуючи надані їм широкі повноваження, замість боротьби із злочинністю та корупцією, спрямовують свої зусилля на дискредитацію справжніх героїв України. під час судового засідання зухвало і цинічно іменують присутніх на ньому бійців, захисників Донецького аеропорту «ушльопками», - вважають в «Європейській солідарності».

 

«Європейська Солідарність» вважає неприпустимою подібну риторику з боку представників правоохоронних органів.

 

«Дедалі частіше влада демонструє зневагу до українських воїнів, кидає за грати реальних захисників держави і відпускає на свободу діячів режиму Януковича», - сказано в заяві.

 

Партія готова надати генералу Марченку та його колегам усю необхідну правову допомогу у цій справі.

 

«Вважаємо цей прецедент надзвичайно небезпечним і закликаємо усі патріотичні сили, яким небайдужа подальша доля незалежності України, об’єднатися проти реваншу і капітуляції», - йдеться у документі.

 

Нагадаємо, Марченка звинувачують в тому, що він нібито знав, що одна з партій бронежилетів не відповідає стандартам, але все одно прийняв її від виробника.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу