КИЕВ
22:05
Брюссель
21:05
Москва
23:05
Четверг, 18 апреля 2024

Новости



"Європейській солідарності" критикують законодавчі ініціативи фракції "Слуга народу"

06 сентября, 16:09  Политическая  Украина

У фракції "Європейська солідарність" вважають,що плановані до розгляду законопроекти, зареєстровані у Верховній Раді депутатами з фракції "Слуга народу", можуть змінити вектор України в напрямі від Європейського Союзу.


 

 

 

"На жаль, усе це не випадково, тому що снаряд в одну воронку 50 разів не падає... І наразі справді цілеспрямовано робиться все, щоб дуже швидко розвернути нас від Європи в іншому напрямі - в напрямі російської авторитарної моделі держави", - сказав співголова фракції "Європейська солідарність" Артур Герасимов на брифінгу в п'ятницю в Києві.


Він наголосив, що якщо законопроекти буде ухвалено, то це призведе до повної концентрації влади в руках однієї людини, до узурпації влади, авторитаризму.


За словами нардепа, ухвалення законів призведе до повної відсутності контролю за діями влади.


Як приклад Герасимов навів законопроект №1008 "Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності органів судового управління".


"Закон із гарною назвою, начебто завершення судової реформи, але насправді повний тотальний контроль над судами", - зазначив депутат.


Він також піддав критиці законопроект, згідно з яким президенту безпосередньо підпорядковуватиметься Національна гвардія України.

 

 

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу