КИЕВ
01:42
Брюссель
00:42
Москва
02:42
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Росія і “п’ята колона” працюють в унісон – Петро Порошенко

11 июля, 09:45  Политическая  Украина

Росії не вдалося досягти воєнного успіху на Донбасі і захопити всю Україну, тому вона намагається реалізувати інший план - через «п'яту колону» в українському парламенті.

Про це лідер партії, п'ятий президент України Петро Порошенко заявив під час виступу в Ужгороді, повідомляє пресслужба політсили.


 

«Кремль і «п'ята колона» працюють в унісон. Росія відверто, грошима підтримує «Опозиційну платформу», і про це свідчить чергова поїздка їхнього кубла сьогодні (у середу - ред.) до Москви - для того, щоб вони почали «дагавариваться». Але наші умови дуже прості. Звільніть українську землю. Приберіть окупаційні війська. Припиніть вбивати українців. Звільніть Крим. І далі - телеміст. Ми - з Сімферополя чи Бахчисарая, вони - з Гааги, де їх будуть судити», - наголосив Порошенко.

 

За його словами, «парламентський спецназ» «Європейської Солідарності» не дозволить «п'ятій колоні» Кремля керувати Україною.


«Вони хочуть проповзти в парламент, там створити антиукраїнську коаліцію, через неї пройти в уряд, а в уряді старанно виконувати вказівки Кремля. Вони думають, що таки чином захоплять Україну. Їм не вдалося зламати фронт. І зараз вони хочуть висадитися під куполом Верховної Ради і звідти захопити всю Україну. Бо Донбас їм не потрібен і Крим їм не потрібен. Їм потрібна вся Україна - включно з Києвом, Львовом і Ужгородом», - сказав Порошенко.

 

 

 

 

Джерело:Укрінформ

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу