КИЕВ
07:34
Брюссель
06:34
Москва
08:34
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Стало відомо, хто замінить Павла Клімкіна під час його "політичної відпустки"

02 июля, 13:21  Политическая  Украина
Олена Зеркаль

Заступник міністра з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль за кілька днів повернеться із закордонного відрядження. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін піде у відпустку з 3 липня, обов'язки міністра виконуватиме його заступник з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль.

 

 

Про це у коментарі УНІАН сказала речник МЗС Катерина Зеленко.

 
 "Починаючи з середи, 3 липня, міністр іде у відпустку. Виконуватиме обов'язки міністра Олена Зеркаль. Наразі вона перебуває у закордонному відрядженні, а після повернення за кілька днів візьме на себе керівництво зовнішньополітичним відомством", - повідомила Зеленко.

 

Як повідомляв УНІАН, 1 липня Клімкін оголосив, що йде "у політичну відпустку". Він заявив, що "прийшов час будувати справжню політичну команду", і закликав приєднуватися усіх, хто незадоволений сучасним станом політики в Україні.

 

"Незалежно від того, яке рішення і коли прийме Рада щодо моєї відставки, я прийняв рішення піти у відпустку. Вважаю, що це буде чесно і правильно. Але не просто у відпустку, а політичну відпустку, оскільки в півсили працювати не можу, і саме зараз прийшов час будувати справжню політичну команду", - наголосив Клімкін.


 

 

 

Джерело:УНІАН

 

 

 

Версия для печати

Читайте также









Обзор сети

Разместить рекламу