КИЕВ
15:27
Брюссель
14:27
Москва
16:27
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Президент Зеленський уміє визнавати помилки, хоча іноді авторитарний – Адміністрація Президента

04 июня, 12:34  Политическая  Украина
Президент Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський твердо стоїть на своїй позиції стосовно питань, які безпосередньо стосуються зони його відповідальності, але вміє визнавати помилки.

Про це заявив перший заступник глави Адміністрації президента Сергій Трофімов в інтерв'ю "Українській правді" у відповідь на запитання, чи є президент авторитарним керівником.


"У деяких питаннях, звичайно. Де є його безпосередня ступінь відповідальності - так. Він буде твердо стояти на своїй позиції", - сказав Трофімов.


Водночас він зауважив, що Зеленський уміє визнавати свої помилки і робив це не один раз.

 

"Це допомагає швидко зробити аналіз і прийти до ефективного вирішення, якщо були якісь помилки", - зазначив перший заступник глави АП.

 

Він розповів, що знає Зеленського понад десять років і вважає його дуже відповідальною людиною.

 

"Йому дуже важлива довіра людей. Він ніколи не підводив і дуже дорожить довірою. Через це він дуже простий і доступний для людей. Тому він для мене дуже грамотний і розумний", - акцентував Трофімов.


Водночас запитання, чи комфортно Зеленському бути президентом, Трофімцев порадив поставити самому главі держави.

 

"Зараз Володимир Олександрович весь у роботі, він дуже зайнятий, вирішує складні завдання. Наскільки це комфортно - важко сказати. Це велике навантаження, відповідальність і мужність з його боку", - переконаний перший заступник глави АП.

 

Джерело: Укрінформ

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу