КИЕВ
16:49
Брюссель
15:49
Москва
17:49
Пятница, 29 марта 2024

Новости



В Адміністрації Президента відреагували на петицію про відставку Зеленського

24 мая, 11:07  Политическая  Украина

 

Петицію про відставку чинного президента Володимира Зеленського, яка набрала понад 25 тис. підписів, в Адміністрації президента розглядають як жарт. Законом передбачені випадки, коли закінчуються повноваження президента.

 

«Такі петиції не є підставою для реагування шляхом закінчення повноважень президента», - пояснив глава АП Андрій Богдан в ефірі ток-шоу «Право на владу».

 

За словами голови АП, петиція говорить про те, що є частина населення, яка не згодна з діями нового президента.

 

«Ми будемо працювати, щоб таких людей стало менше. Підемо шляхом переконання, щоб вони стали нашими однодумцями», - додав він.

 

Нагадаємо, петиція за відставку Зеленського набрала понад 25 тис. підписів менш ніж за добу. Станом на 16.30 четверга, петиція набрала 29 550 голосів за мінімально необхідних 25 тисячах.

 

20 травня Володимир Зеленський на урочистому засіданні у Верховній Раді склав присягу на вірність народу України. Таким чином він офіційно почав виконувати повноваження глави держави. На засіданні були присутні п'ять президентів європейських країн і п'ять представників США.

 

Відразу ж після складення присяги Зеленський оголосив про розпуск поточного скликання Верховної Ради, а за два місяці, що лишилися цьому парламенту, закликав ухвалити ряд законів. Зокрема і про скасування недоторканності.

 

Глава держави у своїй інавгураційній промові також порекомендував уряду «взяти ручку і звільнити свої місця для тих, хто буде думати про наступні покоління, а не про наступні вибори».

 

 

Джерело:  UA.NEWS

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу