КИЕВ
03:27
Брюссель
02:27
Москва
04:27
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Нова коаліція може сформувати свій уряд – Гройсман

17 мая, 12:04  Политическая  Украина

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман наголосив, що уряд під його керівництвом працюватиме доти, доки нова коаліція сформується та зможе запропонувати свій склад Кабінету міністрів.

Про це він сказав під час години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

 

"Що стосується переформатування роботи уряду. Як буде створена нова коаліція, тоді вона зможе запропонувати інший варіант. А сьогодні уряд України виконує свої обов'язки у повному обсязі. Я вважаю, що це логічно", - сказав Гройсман.

 

За його словами, якби йшлося про те, що коаліція змінила свій формат за кілька років до виборів, то очевидно, вона могла б швидко змінити й склад КМУ.

 

"Ви ж розумієте, що у разі подання або неподання заяви міністра він продовжує виконувати свої обов'язки", - додав Прем'єр-міністр, відповідаючи на заклик народного депутата Борислави Берези до уряду піти після заяви Парубія про припинення діяльності коаліції в Раді.

 

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Андрій Парубій оголосив про припинення діяльності коаліції "Європейська Україна" з 17 травня і закликав народних депутатів розпочати консультації з формування нової.

 

 

 

Джерело: Укрінформ

 

 

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу