КИЕВ
22:56
Брюссель
21:56
Москва
23:56
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Полторак підписав наказ про збільшення виплат бійцям на передовій на 5 тис. гривень з 1 травня

08 мая, 12:00  Политическая  Украина

 

Міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про збільшення з 1 травня виплат за участь в Операції об'єднаних сил на Донбасі на 5 тис. гривень військовослужбовцям, які перебувають на лінії бойового зіткнення, і на 1 тис. гривень в інших районах проведення Операції об'єднаних сил.

 

Про це повідомляють на сайті Міноборони.

 

"Таким чином, мінімальне грошове забезпечення військовослужбовця-контрактника, який залучений до  Операції об'єднаних сил, становитиме на першій лінії - 27,3 тис. гривень, в інших районах проведення операції - 16,8 тис. гривень, командира взводу - на першій лінії від 31,1 тис. гривень, в інших районах - від 20,6 тис. гривень, командира батальйону - від 35,5 тис. гривень на першій лінії і від 25 тис. гривень в інших районах", - ідеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, 6 травня президент Петро Порошенко доручив Полтораку збільшити виплату грошового утримання військовослужбовцям першої лінії ООС на 5 тис. гривень.

 

Це вже друге підвищення виплат військовим у цьому році: з 1 квітня військовослужбовці, які перебувають на першій лінії зіткнення, отримали доплату 2 тис. гривень (загальна сума - 12 тис. гривень). Крім того, зарплата командира бригади зросла до 26 тис. гривень, командира батальйону - з 19 до 23 тис. гривень, командира роти - до 16 тис. гривень.

 

Джерело: LB.ua

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу