КИЕВ
12:20
Брюссель
11:20
Москва
13:20
Вторник, 16 апреля 2024

Новости



Мустафа Джемілєв розкритикував відповідь команди Зеленського

16 апреля, 11:10  Политическая  Украина

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявив, що звертався з питаннями щодо Криму і Донбасу не до команди Володимира Зеленського, а до кандидата в президенти особисто і відповіді хотів отримати саме від нього.

 

Про це нардеп від БПП і уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу сказав в ефірі одного з українських телеканалів.



"По-перше, я звертався не до штабу, а до людини, яка збирається бути президентом. І це не тільки моє особисте звернення, це скомпоноване звернення моїх співвітчизників, які зараз на окупованих територіях", - сказав він.


Джемілєв нагадав, що питання стосувалися не тільки території захопленого півострова.


"Але і про те, що ось ви говорите, що хочете встановити мирні добросусідські відносини з РФ. Але оскільки не ми нападали на Росію, не ми окупували частину території Росії, не ми нав'язували Росії, як їй жити і в якому напрямку йти, то на які поступки ви збираєтеся йти, щоб задобрити Путіна? Чи не передбачає це визнання анексії Криму та окупації частини Донецької і Луганської області? На це я отримав... Власне кажучи, це не відповідь Зеленського, тому що команда - це така справа, завтра він може сказати: "Я не в курсі, і команди у мене немає, я її вигнав". Тому я хотів би почути від самого Зеленського", - резюмував Джемілєв.


Нагадаємо, раніше в команді кандидата в президенти України Володимира Зеленського наголосили, що Крим - це територія України, яка, як відомо і визнано в усьому цивілізованому світі, була окупована абсолютно протизаконним і насильницьким шляхом Російською Федерацією.

 

Джерело: today.ua

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу