КИЕВ
07:18
Брюссель
06:18
Москва
08:18
Вторник, 19 марта 2024

Новости



У владі багато фальсифікаторів, котрі знову рвуться до фальшивої перемоги – Віталій Скоцик

15 февраля, 09:30  Политическая  Украина

Кандидати у Президенти повинні відмовитись від спроб маніпулювати процесом виборів та виборчими комісіями - зокрема, не доплачувати членам виборчкомів, які отримують гроші з бюджету.

 
Таку заяву Віталій Скоцик зробив під час підписання меморандуму за чесні вибори в ефірі шоу «Право на владу» на каналі «1+1».

 
«Я як кандидат у Президенти України готовий перемагати чесно. Не знаю, чи колеги, які також поставили свій підпис під меморандумом, роблять це щиро. Без чесних виборів як головного інструменту демократії Україна втратить перспективу», - вважає Віталій Скоцик.


Він закликає усіх кандидатів поважати виборця, самих себе і державу та провести вибори, які визнає цивілізований світ.


«Ми вже бачимо підготовку масової купівлі голосів, ангажованість поліції та мобілізацію адмінресурсу. Я закликаю колег відмовитися від маніпуляцій - зокрема, не доплачувати членам виборчих комісій, які отримують гроші з бюджету», - підкреслив Віталій Скоцик.


На його думку, українські політики останніх десятиліть демонстрували повну відсутність політичної культури і правової свідомості.


«Багато представників нинішньої влади та опозиції - це люди, які отримували фальшиві перемоги. Хтось пробився у владу через адмінресурс або гроші олігархів, хтось - через підкуп. А комусь вирішальну перевагу на виборах чомусь забезпечували голоси в'язнів тюрем або пацієнтів психлікарень. І вони й сьогодні прагнуть «повторити успіх» на виборах тими самими методами. Маємо покласти край владі фальсифікаторів!» - переконаний Віталій Скоцик.


Вибори Президента і Верховної Ради 2019 року, на його думку, є вирішальними, оскільки дають шанс змінити політичну еліту і систему управління державою.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу