КИЕВ
11:25
Брюссель
10:25
Москва
12:25
Пятница, 26 апреля 2024

Новости



Нічого не просити. Так Україна має поводитись із США

16 мая, 13:20  Политическая  Украина

Лідер Аграрної партії Віталій Скоцик завершив свій візит до Америки. 


Про це він написав у блозі на "Кореспондент".

 

За його словами, це була чергова поїздка до Вашингтона, спрямована насамперед на налагодження горизонтальних міжпартійних контактів між Республіканською партією в Штатах та Аграрною партією України: "Було дуже приємно, що з кожною такою поїздкою наші політичні партнери за океаном про Аграрну партію знають дедалі більше. 


Це підтверджує і моя чергова зустріч зі спікером Палати представників Конгресу США, соратником президента Трампа Полом Раяном, із лідером більшості у Палаті представників Конгресу Кевіном Маккарті (можливим наступним спікером Конгресу), головою підкомітету з питань Європи, Євразії та нових загроз Комітету в закордонних справах Палати представників Дейною Рорабейкером, а також директором регіональних програм по Євразії Міжнародного республіканського інституту (IRI) Стефаном Ніксом та старшим науковим співробітником вашингтонського дослідницького центру Атлантична Рада (Atlantic Council) Андерсом Ослундом.

 

Надзвичайно плідні зустрічі відбулись з представниками української громади у США - з Марією Дупляк  та Михайлом Савківим з Українського конгресового комітету Америки ми домовились про спільну подальшу ефективну роботу на користь України". 


У своїх висновках з поїздки політик підкреслив: "Найкраща тактика у переговорах з американськими партнерами - нічого не просити.

Все, що я робив останніми роками під час своїх поїздок за океан, - намагався викликати інтерес американських партнерів до того, що відбувається в Україні, і до того, що ми безпосередньо робимо в партії.

Для цього й потрібно було вибудувати горизонтальні відносини між політичними партіями у США, представниками американського уряду, аналітичними центрами.

У Вашингтоні втомились не від самої України, а від її ролі постійного прохача. До того ж часом безвідповідального прохача, що не здатен дотриматись свого слова після того, як з американського боку те чи інше прохання виконують.

Тому нам потрібно відійти від тактики: їдеш до Вашингтона - маєш обов'язково щось попросити.

За нас нашу роботу, тут в Україні, ніхто не виконає".

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу