КИЕВ
20:37
Брюссель
19:37
Москва
21:37
Вторник, 23 апреля 2024

Новости



Росія перетворила окуповані території на полігони, де тренує свою армію, - думка експерта

29 января, 11:50  Политическая  Украина

"Агресор перетворив окуповані території на полігони, де тренує свою армію, випробовує нові зразки зброї і тактику ведення бою". Про це в ефірі радіо "Промінь" розповів військовий експерт Олег Жданов (на фото). 

"Прес-офіцер сектору "М" Олександр Кіндсфатер вважає, що таким чином бойовики виявляють наші вогневі точки. Але ворог і так знає позиції нашої армії, бо виявляє їх за допомогою безпілотників і диверсійних груп". - Каже Жданов.  

За словами експерта, найімовірніша версія, - агресор перетворив окуповані території на полігони, де тренує свою армію, випробовує нові зразки зброї і тактику ведення бою. 

"Мінські угоди дали можливість перетворити військовий конфлікт в зону економічних інтересів нечесних політиків. Заради контрабанди переговори будуть тривати довго, але країна втрачає бійців, а людський ресурс - головний ресурс. Саме його не має достатньо РФ, щоб вести відкриті бої. 

Вирішення ситуації - це більш часті вибори керівника держави, які приведуть до влади рішучих людей. Такі люди вже є в суспільстві, вони пройшли Майдан і війну". - Розповів в ефірі радіо "Промінь" військовий експерт Олег Жданов.

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу