КИЕВ
02:42
Брюссель
01:42
Москва
03:42
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



На Прикарпатье руководство района без помощи манифестантов вышло из Партии регионов

Глава Калушской райгосадминистрации (Ивано-Франковская область) и его заместители прекратили членство в Партии регионов, а также остановили работу ряда структурных подразделений РГА, сообщает Обком.

Соответствующее заявление сделал глава Калушской РГА Василий Петрив.

"Події, що відбулися 18 та 19 лютого в місті Києві, перейшли межу, яка зупинила демократичний розвиток майбутнього України.

Калуська районна державна адміністрація засуджує силовий розгін Майдану та не може нести відповідальності за дії центральних органів влади.

З метою недопущення нагнітання силового конфлікту в Калуському районі, ми заявляємо, що вся діяльність адміністрації була направлена на забезпечення розвитку та життєдіяльності району.

Сьогодні ми заявляємо, що зупиняємо роботу структурних підрозділів райдержадміністрації, крім структур, які забезпечують життєдіяльність, а саме: управління соціального захисту населення, територіального центру по обслуговуванню одиноких непрацездатних громадян, служби у справах дітей, центру надання адміністративних послуг, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, фінансового управління.

Я і мої заступники вийшли з Партії регіонів", - говорится в заявлении.

Василий Петрив также обратился к Комитету сопротивления диктатуре с просьбой воздержаться от захвата помещений, которые обеспечивают жизнедеятельность района.

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу