КИЕВ
11:29
Брюссель
10:29
Москва
12:29
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Яценюк - Януковичу: Никаких чрезвычайных ситуаций - у нас есть право на мирные собрания

01 декабря, 17:20  Политическая  Киев

Лидер фракции "Батькивщина" Арсений Яценюк обратился к президенту Януковичу с призывом воздержаться от введения чрезвычайного положения. А главное прекратить все провокации со стороны "титушек", которыми, по его мнению, руководит секретарь СНБО Клюев.

Об этом заявил Арсений Яценюк*, передает Цензор. НЕТ.

"Українська опозиція не має нічого спільного із побиттям біля Адміністрації президента. У нас тільки мирна акція. Усі тітушки і провокації, які там відбуваються, зроблені виключно за вказівкою президента і секретаря РНБО Клюєва", - заявил глава фракции "Батькивщина".

"Ми закликаємо Віктора Януковича* не застосовувати силу до мирних громадян. Ми закликаємо Віктора Януковича не порушувати закон і Конституцію. Ми маємо право на мирне зібрання і ми проводимо це зібрання відповідно до української Конституції та українських законів. Будь-яке застосування сили викличе зворотну реакцію. Тому - ніяких надзвичайних станів", - обратился к президенту оппозиционер.

"Вікторе Янукович, забезпечте охорону громадського порядку і приберіть своїх «тітушок», яких ви відправили на Банкову!", - резюмировал Яценюк свое обращение Януковичу.

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу