КИЕВ
19:01
Брюссель
18:01
Москва
20:01
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



ПАТ «Київоблгаз» оновило автопарк аварійно-диспетчерської служби майже на 40%

21 марта, 19:59  Корпоративная  Украина

ПАТ «Київоблгаз» протягом року  закупило для аварійно-диспетчерської служби 28 сучасних автомобілів марки Volkswagen Transporter, оновивиши майже на 40% автопарк АДС. Це дозволить підвищити якість аварійно-ремонтних послуг для клієнтів та  оптимізувати витрати обслуговування автотранспорту.

 

З початку 2014 року аварійно-диспетчерська служба ПАТ «Київоблгаз» отримала понад 12 тисяч викликів від споживачів. Основними причинами дзвінка на 104, перш за все, є витік газу в приміщенні та несправність газового обладнання. Щоб газопостачання було стабільним та безперебійним аварійно-диспетчерська служба повинна якнайшвидше виїжджати на подібні виклики та вчасно локалізовувати причини аварії.

«Нові автомобілі мають високу прохідність, що надзвичайно важливо, коли службі АДС потрібно  оперативно приїхати на виклик споживача, особливо у сільську місцевість з нерівною дорогою, -  оцінює переваги нових транспортних засобів перший заступник голови правління - головний інженер ПАТ «Київоблгаз» Павло Кишкар, - Також дана марка автомобіля відрізняється конкурентними економічними характеристиками, зокрема тривалим гарантійним обслуговуванням, невисокою вартістю витратних матеріалів та експлуатаційною надійністю» 

До того ж усі «аварійки» компанії обладнані системою GPS-навігації (прим. здійснює супутниковий моніторинг місцерозташування об'єкта). Ця технологія дозволяє за допомогою електронної карти визначити бригаду АДС, яка в даний момент знаходиться найближче до місця виклику, та направити її на ліквідацію аварії в найкоротші строки.

Крім того, ще однією перевагою координування руху службового транспорту за допомогою GPS-моніторингу є зменшення витрат пального, а відповідно й економія коштів на утримання автомобілів. Також GPS-система дозволяє складати найбільш оптимальні графіки маршрутів автотранспорту.

Аварійна газова служба ПАТ «Київоблгаз» цілодобово надає послуги з локалізації та ліквідації аварійних ситуацій по Київській області. Оптимізація роботи цієї служби є пріоритетним завданням компанії у напрямку забезпечення безаварійності та безперебійності газопостачання.

 

Довідка. ПАТ «Київоблгаз» - лідер серед підприємств з газопостачання та газифікації. Посідає перше місце в країні за протяжністю газопроводів - понад 43 тис. км, за кількістю споживачів -  біля 800 тисяч - входить в першу трійку. Рівень газифікації області - 95,3 %. Середньорічнй об'єм транспортування природного газу близько 2500 млн. куб.м.

Серед найбільших споживачів ПАТ «Київоблгаз» є такі підприємства як Білоцерківська ТЕЦ, Комбінат «Тепличний», Ветропак Гостомельський Склозавод та  Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

ПАТ «Київоблгаз» є одним з найбільших роботодавців Київської області. В штаті компанії працює близько 5 тис. співробітників.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу