КИЕВ
17:03
Брюссель
16:03
Москва
18:03
Пятница, 26 апреля 2024

Новости



В соцмережі стартував мистецький аукціон задля допомоги у зоні АТО

31 июля, 12:37  Социальная  Украина

У соціальній мережі Facebook стартувала благодійна культурна ініціатива "Save Ukraine", що спрямована на об'єднання мистецьких середовищ та зусиль небайдужих людей задля допомоги постраждалим на території східної України під час бойових дій.

 

Для досягнення благодійної мети ініціативною кураторською групою було створено онлайн аукціон творів мистецтва, де представлені роботи художників, скульпторів, графіків, фотографів та дизайнерів. Щодня аукціон наповнюється новими роботами відомих діячів культури і з кожним днем до нього приєднується все більше небайдужих митців. На початку програми до співпраці із доброчинної ініціативою залучилися такі митці, як: Тіберій Сільваші,  Юрій Соломко,  Максим Рачковський, Садан, Bondero, Людмила Раштанова, Наталія Карпінська, Інара Багірова, Юрій Пікуль, Ігор Херсонський, Віталія Кальмуцька, Ірина Костішина, Олеся Джураєва та багато інших.

 

Благочинна ініціатива "Save Ukraine" має безстроковий характер. По результатах щотижневих зборів постраждалим надається матеріальна допомога від імені митця і благодійника з відповідними звітами перед громадськістю. До спільної роботи з програмою можуть долучитись всі, кому небайдужа доля українців, які стали заручниками бойових дій.

 

Знайти адресу благодійної програми можна в мережі Facebookза пошуковим запитом «Культурна ініціатива "SaveUkraine".

 

З будь-яких питань на тему допомоги і консультацій звертатися до кураторів проекту:

+380971793228, Кузнєцова Дар'я, мистецтвознавець та куратор в 8 bit Gallery  (м. Київ)

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу