КИЕВ
08:58
Брюссель
07:58
Москва
09:58
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Волкер запевнив, що тиск на Росію зростатиме

27 августа, 18:00  Политическая  Украина

В США та в Європі чітко розуміють що відбувається в Україні і всі задіяні установи США одностайні в підтримці України, переконує Волкер.

"Я бачу, що в Вашингтоні та в Європі у нас є потужний консенсус стосовно нашої позиції щодо конфлікту в Україні і підтримки України, а також занепокоєння стосовно агресії Росії, чи йдеться про Палату Представників, Сенат, Міністерство оборони США, Державний Департамент, Білий дім, аналітиків. Є чітке розуміння і усвідомлення ситуації і що потрібно для її розв'язання. Я відчуваю потужну підтримку".

Водночас США та Росія мають тримати канали спілкування відкритими, заявив Волкер коментуючи нещодавнє спілкування держсекретаря США Майка Помпео з міністром закордонних справ Росії Лавровим.

"Наскільки мені відомо, ми погодились тримати відкритими канали для спілкування, щоб продовжувати діалог з різних питань - Сирії, України та інших. Через розбіжності, через те, що політика Росії викликає у нас серйозне занепокоєння, маємо управляти цим процесом і створювати можливості для досягнення прогресу".

Відповідаючи на занепокоєння стосовно того, що розбіжності в політиці між США та ЄС можуть негативно вплинути на Україну, Волкер закликав дивитись на результати політики Трампа стосовно ЄС.

джерело: ukrainian.voanews

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу