КИЕВ
07:10
Брюссель
06:10
Москва
08:10
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Віталій Скоцик: Ніколи не вів жодних розмов про співпрацю з Банковою

25 апреля, 08:28  Политическая  Украина

Щодо «режиму Порошенка», ми у конструктивній опозиції й абсолютно не погоджуємося із тією економічною політикою, яка сьогодні проводиться у нашій державі.

 

Тому ми говоримо про те, що треба рухатися еволюційним шляхом.

 


Про це в ефірі програми Vox populi на телеканалі ZIK заявив голова Аграрної партії України Віталій Скоцик.

 


Віталій Скоцик розповів, що Аграрна партія існує в Україні вже 21 рік.

 

Політик наголосив, що за цей період партія не стала власністю якогось олігарха або людини з косою, вилами чи лопатою.

 


«Аграрна партія є чітко ідеологічною партією.

 

Ми є класичною консервативною партією, яка відображає інтереси цілого українського народу, який говорить прості речі: збережемо найцінніше - побудуємо найкраще.

 

Тому усі свої надії ми покладаємо на весь український народ, а не на окремих людей, які працюють на землі», - зауважив Віталій Скоцик.

 


Також він зазначив, що Агарна партія сьогодні не підтримує тієї економічної політики, яку сьогодні здійснює «режим Порошенка».

 


«Щодо режиму Порошенка, ми у конструктивній опозиції, і ми абсолютно не погоджуємося із тією економічною політикою, яка сьогодні проводиться у нашій державі.

 

Тому ми говоримо про те, що треба рухатися еволюційним шляхом. І наступний рік, коли завершується каденція чинного Президента і Верховної Ради,

 

- це той час, коли український народ повинен прийняти своє рішення й обрати людей, які замінять фіктивну політичну систему нашої держави», - наголосив Скоцик.

 


А щодо можливої залежності Аграрної партії від Адміністрації Президента, Віталій Скоцик заявив, що він жодного разу не зустрічав Президента нашої країни.

 


«Я також не знаю жодної людини з президентської Адміністрації.

 

Ніколи ніяких розмов ні з Президентом, ні з його представниками щодо того, щоб Аграрна партія співпрацювала з БПП у нас не було і на сьогоднішній день немає», - заявив голова Аграрної партії України.

Джерело: ZIK

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу