КИЕВ
11:46
Брюссель
10:46
Москва
12:46
Пятница, 26 апреля 2024

Новости



Фахівці назвали поради як відновитися на ранок після новорічного застілля

01 января, 11:00  Социальная  Украина

 

Застілля і ріки шампанського – не можуть не дати про себе знати 1 січня. Ми зібрали топ-8 рекомендаціями, які будуть особливо актуальний в перший день Нового 2020 року!

 

Рецепти від похмілля, як вижити після Нового року, як прийти в себе, застілля, 1 січня, новий рік

 

Як "вижити" вранці після зустрічі нового року:

 

№1 Магічні вітаміни

 

Отже, ввечері радимо прийняти ударну дозу вітамінів групи B (а це близько 50-75 мг). Це вважається прямо-таки "магічним засобом", що допомагає організму відновлюватися зсередини протягом всієї ночі! Не можете випити ввечері, тоді прийміть вітаміни вранці. Також можете взяти одну капсулу вітаміну С.

 

№2 Вода - ваш друг!

 

Пам'ятайте золоте правило - чим більше п'єте води, тим краще! Це прискорює обмін речовин в організмі. До речі, краще всього засвоюється і найбільш благотворно діє вода кімнатної температури (навіть трохи тепла) з соком лимона.

 

№3 Відмовтеся від кави

 

Вижити будь-якою ціною: як відновитися на ранок після новорічної вечірки

 

Улюблена кава тільки додатково зневоднить організм (фото: unsplash.com/@drewcoffman)

 

А ось про улюблену чашку гарячої кави доведеться в цей день забути! Вважається, що після ударної дози алкоголю "ніщо не допоможе краще, ніж кава". Так, вона допомагає підбадьоритися і трохи прийти в себе. Але в дійсності кофеїн ще більше зневоднює організм! Так що бажано пропустити улюблений ранковий ритуал. Краще замініть каву трав'яним чаєм, наприклад, з ромашкою або м'ятою. Ці трави мають заспокійливий ефект.

 

№4 Сніданок обов'язковий

 

Сніданок в принципі обов'язковий кожен день! А в день після вечірки - тим більше. Вранці бажано зарядитися буквально подвійною дозою фруктів. Вони допоможуть поповнити запас вітамінів і мінералів (калій, магній, електроліти), а також дадуть заряд глюкози. Лінь або немає часу на повноцінний сніданок? Тоді приготуйте собі хоча б банановий шейк з молоком з мигдалю.

 

№5 Ранкова зарядка

 

Вижити будь-якою ціною: як відновитися на ранок після новорічної вечірки

 

Спокійна йога або розтяжка - ідеальний спосіб відновити циркуляцію крові в организиме

 

Так-так, і за заряд бадьорості потрібно буде знайти час. Зробіть хоча б легку розминку, а також розтяжку. Це поліпшить циркуляцію крові в організмі і наситить його киснем.

 

№6 Біфідобактерії приходять на допомогу

 

Біфідобактерії - саме воно для налагодження роботи шлунку і кишечника. Так що випийте склянку кефіру або йогурту днем.

 

№7 Прийміть душ зі злегка прохолодною водою

 

№8 Доглядові процедури

 

І нарешті послідкуйте за шкірою тіла, а особливо - обличчям. Так ви додатково забезпечите шкіру від пересушування, наситите її мікроелементами. Скористайтеся маслом або жирним кремом для тіла, зробіть маску для обличчя. Після неї нанесіть заспокійливий зволожуючий крем.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу