КИЕВ
10:38
Брюссель
09:38
Москва
11:38
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



У Чернігові накрили цех, де бодяжили спиртне

28 ноября, 12:00  Социальная  Украина

 

30 тисяч літрів фальсифікату щомісяця виготовляли на підпільному цеху в Чернігові. Бодяжили в гаражі. Потім під етикетками елітного алкоголю відомих брендів фальсифікат продавали через інтернет.  Цех накрила податкова поліція.

 

купити алкоголь через інтернет, замовити алкоголь, фальсифікат, податкова поліція, чернігів цех алкоголь, підпільний цех, бадяжний алкоголь, підробка, пальонка, Державна фіскальна служба.

 

«Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області припинили роботу підпільного цеху з незаконного виробництва алкоголю, потужність якого становила до 30 тис. літрів фальсифікату щомісяця», - повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.


Фальсифікований  алкоголь продавали під брендами відомих торгових марок.


«У подальшому фальсифікат зберігали на території орендованих складів та гаражів та реалізовували його оптовими партіями через мережу Інтернет та месенджери», - йдеться у повідомлені.


Під час обушків податківці вилучили 3 тис. 550 літрів фальсифікату, чорнові записи,  барвники та ароматизатори, обладнання для масового виробництва, розливу та пакування фальсифікату, порожню тару з нанесеними логотипами відомих торгівельних марок та ін. фурнітуру. Триває слідство.

                                                                                        

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу