КИЕВ
07:29
Брюссель
06:29
Москва
08:29
Четверг, 2 мая 2024

Новости



Загибель поліцейського в авто бізнесмена Ігоря Сало розслідують як умисне вбивство

07 ноября, 13:06  Социальная  Украина

 

Столичні слідчі розпочали кримінальне провадження  за фактом вибуху автомобіля, внаслідок якого загинув чоловік. За попередньою кваліфікацією  розслідують умисне вбивство. Про це повідомили у Нацполіції.

 

підрив авто Ігоря Сала, замах на бізнесмена Ігоря Сало, газибель поліцейського, вибух авто на Брест-Литовському шосе, план перехват, розшук мотоцикліста.

 

Жахлива подія сталась ввечері 6 листопада на Брест-Литовському шосе.  Близько 21:40 поліцейські отримали повідомлення про те, що у Святошинському районі вибухнув «Мерседес». Коли правоохоронці прибули на місце події, з’ясувалося, що водій автомобіля  - поліцейський, який за договором здійснював фізичну охорону загинув. Ще двоє пасажирів, які були в салоні отримали тілесні ушкодження, зараз вони в лікарні. Ударна хвиля зачепила ще близько 5 автомобілів, які були поряд. 

 

Правоохоронці відпрацьовують кілька основних версій вчинення  правопорушення. Основна – підприємницька діяльність чоловіка, який на момент вибуху перебував у машині.

 

«У ході першочергових заходів було встановлено, що до автомобіля ззаду під’їхав мотоцикліст, поклав на дах автомобіля вибуховий пристрій, від’їхав і скоріше за все привів у дію цей вибуховий пристрій. Наразі слідством розглядається кілька версій скоєння цього кримінального правопорушення, однак пріоритетною є – підприємницька діяльність потерпілого 57-річного чоловіка», – повідомив Віктор Нечитайло.

 

Зараз проводяться розшукові заходи спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до цього кримінального правопорушення.

 

За даними ЗМІ, автомобіль належить російсько-українському бізнесмену, директору великої фармацевтичної компанії Ігорю Салу.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу