КИЕВ
14:03
Брюссель
13:03
Москва
15:03
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Валерія Гонтарева не виключає, що може попросити притулку в Британії

10 сентября, 11:00  Экономическая  Украина

Колишня голова Національного банку України Валерія Гонтарева не виключає,що може попросити політичного притулку у Великій Британії.

 

 

 

 

 

 

«Поки що не бачу сенсу, але якщо доведеться, то, звичайно. Якщо наша країна буде гнобити свого ж реформатора - переслідувати політично і фізично, мені нічого не залишиться, як попросити політпритулку», - сказала Гонтарева 9 вересня виданню «Ліга».

 

5 вересня колишня голова Національного банку України повідомила, що в Києві підпалили автомобіль її невістки - також Валерії Гонтаревої.


За тиждень до цього ексголову НБУ в столиці Великої Британії Лондоні збив автомобіль. Гонтарева вважає ДТП й інцидент з автомобілем її невістки «ланками одного ланцюга» й пов'язує їх зі своєю діяльністю на посаді голови Національного банку.

 

Наприкінці червня Гонтарева заявляла, що сприймає як «погрози» їй слова українського бізнесмена Ігоря Коломойського, який у травні в інтерв'ю Bihus.info сказав, що «ми її (Гонтареву - ред.) привеземо, якщо треба буде... Приватним порядком». Згодом вже іншому виданню - журналу НВ, Коломойський заявив, що «не йшлося про те, щоб її просто вивезти», але щоб зробити це лише за згодою Гонтаревої.

 

Валерія Гонтарева була головою НБУ з червня 2014-го до березня 2018 року.

 

 

 

 

Джерело:Радіо Свобода

Версия для печати

Читайте также









Обзор сети

Разместить рекламу