КИЕВ
23:25
Брюссель
22:25
Москва
00:25
Вторник, 23 апреля 2024

Новости



Скандал на Волині: депутати облради висловили недовіру губернатору

11 декабря, 09:00  Политическая  Украина

Депутати проти губернатора. Очільнику Волинської ОДА Юрію Погуляйку обласна ради висловила недовіру. "За" проголосували 49 з 64 депутатів.

 

 

 

Губернатор,  Волинська ОДА, Юрій Погуляйко, недовіра, Палиця, коломойський, Зеленський, за майбутнє, конфлікт.

 

Волинської обласної ради проголосували за висловлення недовіри голові Волинської ОДА Юрію Погуляйку, а той відповів, що "не хоче бачити морди депутатів". Про це повідомляє видання "Конкурент" з сесійного засідання, передає "5 канал".

 

У порядок денний включили питання про звіт голови Волинської ОДА. Погуляйко на засідання не прийшов, хоча його запрошували, і адміністрація знаходиться в одній будівлі з радою.

 

На засіданні зазначалося, що за рік голова ОДА жодного разу не звітував про свою роботу, хоча зобов’язаний це робити.

 

За недовіру голови ОДА проголосували 49 з 64 депутатів. Рішення ради надішлють президенту Володимиру Зеленському, який повинен визначитися: звільняти очільника Волинської ОДА чи ні.

 

Агентство зазначає, що пізніше Погуляйко таки з'явився на сесії й звернувся до депутатів: "Я офіційно заявляю: не хочу більше працювати, не хочу бачити ваші морди".

 

Згідно з Конституцією, якщо недовіру голові районної чи обласної державної адміністрації висловили дві третини депутатів від складу відповідної ради, президент ухвалює рішення про відставку голови місцевої державної адміністрації.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу