КИЕВ
15:00
Брюссель
14:00
Москва
16:00
Вторник, 16 апреля 2024

Новости



У Луцьку на виборах переміг кандидат від «За майбутнє» Ігор Поліщук

17 ноября, 19:00  Политическая  Украина

 

Ігор Поліщук перемагає на виборах у Луцьку. За нього проголосували 54,6% голосів виборців, а за Богдана Шибу – 45,4%. Уже оголошено офіційні результати.

 

Луцьк, За майбутнє,  Ігор Поліщук, Богдан Шиба.

 

Луцька міська територіальна виборча комісія прийняла протоколи усіх 109 дільничних виборчих комісій та оголосила результати голосування на усіх дільницях. Завершили приймати протоколи приблизно о 3 годині ночі 16 листопада. Про це повідомляє ВолиньPost.

 

Так, за підрахунками голосування на усіх 109 дільницях результати претендентів на крісло мера у другому турі такі: Ігор Поліщук (партія «ЗА Майбутнє») – 24 351 голос, Богдан Шиба (самовисування) – 19 021 голос. Різниця між кандидатами – 5 330 голосів.

 

Зауважимо, що ТВК приймала протоколи з кожної із дільниць по черзі та оголошувала результати кандидатів на кожній із дільниць. Сумарну ж кількість голосів за кожного кандидата Інформаційне агентство ВолиньPost визначило шляхом додавання результатів з усіх 109 дільниць.

 

Натомість голова Луцької міської ТВК Марія Парфенюк під час засідання оголосила, що, за попередніми результатами, Ігор Поліщук набрав 54,6% голосів виборців, а Богдан Шиба – 45,4%.

 

Зауважимо, що Луцька міська ТВК опрацьовуватиме результати протоколів та через декілька днів оголосить офіційні результати виборів.

 

Нагадаємо, за даними Центральної виборчої комісії, явка виборців у Луцьку склала 25,96%.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу