КИЕВ
17:36
Брюссель
16:36
Москва
18:36
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Селяни принесли депутатам тіло свині у труні (ВІДЕО)

13 ноября, 10:15  Политическая  Украина

Другий день поспіль під парламентом проходять акції протесту. Фермери протестують проти прийняття законопроекту про ринок землі, в тій редакції, як її подали на розгляд депутатів. Сьогодні під стіни парламенту принесли свиню у труні. Відео процесії виклала у соцмережі Всеукраїнська Аграрна Рада. За словами заступника голови організації Дениса Марчука, нинішня аграрна політика влади «поховає українське тваринництво», тож депутатам наглядно показали, як це виглядатиме.

Верховна рада, протест, ВАР, Всеукраїнська аграрна рада, Денис Марчук, свиня у труні, ринок землі.

 

«Ми не раз подавали свої пропозиції, що такий ринок землі, як пропонує Кабмін, як затвердив профільний аграрний комітет, що дасть можливість зосередити в одних руках по 200 тисяч гектарів землі – це неприйнятно. Ми виступаємо за нормальну земельну  реформу, яка включає багато етапів, як це була в цивілізованих країнах», - каже Денис Марчук.

 

За його словами, земельна реформа маємо закласти передумови для розвитку дрібного і середнього бізнесу, тваринництва, переробки і гарантувати, що земля належатиме українцям»,

 

Сьогодні народні депутати мають працювати над розглядом одинадцяти законопроектів, які стосуються дозволу на продаж землі в Україні.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу