КИЕВ
05:17
Брюссель
04:17
Москва
06:17
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



США обіцяють Україні військову допомогу найближчим часом

06 сентября, 09:00  Политическая  Украина

Американський сенатор-республіканець Рон Джонсон після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським заявив, що військова допомога Україні обсягом 250 млн доларів неодмінно надійде. Сенатор уточнив, що допомога надійде якщо не в цьому, то у наступному фінансовому році.

 


«Я спілкувався з президентом Трампом, я знаю думку інших членів Конгресу, ми писали листи, закликаючи витратити гроші у цьому фінансовому році. Якщо цього не станеться, ось сенатор Мерфі - в бюджетному комітеті, і я думаю, ми одноголосно підтримаємо надання цієї допомоги в фінансовому році-2020», - зазначив Джонсон, пише «Радіо Свобода».


Нагадаємо, президент США Дональд Трамп заморозив військову допомогу Україні на час перевірки використання коштів в рамках програми підтримки України. Офіційно - щоб переконатися, що кошти використовуються з кращих міркувань для інтересів США, неофіційно - через продаж заводу «Мотор Січ» китайцям. Незабаром Пентагон завершив аналіз програми військової допомоги Україні і заявив, що підтримує в рамках програми надання країні $ 250 мільйонів.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу