КИЕВ
22:17
Брюссель
21:17
Москва
23:17
Четверг, 18 апреля 2024

Новости



Кого Зеленський планує запропонувати на пост прем’єр-міністра

27 августа, 16:00  Политическая  Украина

Володимир Зеленський планує запропонувати Раді на пост прем'єр-міністра кандидатуру замголови ОП Олексія Гончарука. Завтра президент проводитиме співбесіди із майбутніми міністрами.


Про це повідомляє «Українська правда» із посиланням на власні поінформовані джерела. Як пояснили виданню співрозмовники, у середу, 28 серпня, Зеленський разом із керівництвом ОП проводитимуть співбесіди та консультації з кандидатурами інших членів Кабміну.


Нагадаємо, 8 липня олігарх Ігор Коломойський називав фаворитами на посаду глави Кабінету міністрів України главу НАК «Нафтогаз України» Юрія Вітренка і гендиректора інвесткомпанії AYA Capital, заступника голови Офісу президента з економічних питань Олексія Гончарука.


7 серпня новообраний народний депутат і майбутній лідер фракції «Слуги народу» Давид Арахамія назвав ключових претендентів на пост глави Кабміну. До шорт-листу потрапили чотири кандидатури: глава правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв, виконавчий директор «Нафтогазу» Юрій Вітренко, заступник виконавчого директора по роботі з МВФ Владислав Рашкован, і власне Олексій Гончарук.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу