КИЕВ
12:08
Брюссель
11:08
Москва
13:08
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Завдання України полягає у визначенні формату роботи Міністерства ветеранів — Тейлор

23 августа, 11:11  Политическая  Украина
тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор

США налаштовані й надалі надавати підтримку волонтерам та ветеранам України через профільне міністерство, а завданням українців є визначити формат його діяльності.

 

 

 

 

 

 

Про це заявив тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор у виступі на відкритті ІІ Міжнародного ветеранського волонтерського форуму «Там, де ми - там Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу.


 

"Сполучені Штати Америки націлені на надання підтримки Україні. За допомогою Міністерства у справах ветеранів ми зможемо надалі надавати підтримку волонтерам і ветеранам у цивільному житті... Завдання України та українців сьогодні полягає у визначенні формату діяльності міністерства", - сказав Тейлор


Він висловив сподівання, що Мінветеранів працюватиме в рамках раніше досягнутих домовленостей, а його головною метою буде поліпшення життя ветеранів із залученням представників громадського сектору, щоб ці домовленості були імплементовані .


"США розуміють, що ветерани переживають перехідний період, повернувшись після війни до нових реалій у цивільному житті. Ми хочемо, щоб вони отримали відповідні освітні послуги, а також медичне забезпечення, на яке вони заслуговують. При цьому потрібно оцінити, чи зможуть ветерани ефективно працювати на благо суспільства й надалі . З боку США ми хотіли б задовольнити потреби ветеранів в одержанні нових навичок, які їм необхідні для виживання", - зазначив дипломат.

 

Тейлор також констатував наявність проблеми побудови довіри між ветеранами, цивільним суспільством та державою і запевнив у незмінності подальшої підтримки Сполученими Штатами волонтерського та ветеранського руху в Україні.

 

Версия для печати

Читайте также









Обзор сети

Разместить рекламу