КИЕВ
13:06
Брюссель
12:06
Москва
14:06
Пятница, 29 марта 2024

Новости



У Росії прокоментували інформацію про рішення щодо звільнення українських моряків

24 июля, 18:04  Политическая  Украина
Захоплення кораблів ВМС України біля Керченської протоки

Раніше Денісова повідомила, що домовленості про повернення Україні захоплених Росією в полон моряків досягнуто і проводиться оформлення останніх документів.

 

Уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова заявляє, що рішення з приводу звільнення українських військовополонених моряків поки немає. Як повідомляє ТАСС, Москалькова не підтвердила слова уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денисової про досягнення домовленості про звільнення моряків.

 

«Людмила Денісова звернулася через МЗС в ФСБ з проханням замінити запобіжний захід українським морякам у вигляді позбавлення волі на запобіжний захід у вигляді поручительства і запропонувала себе поручителем. Ні про які рішення з цього питання мені не відомо», - сказала Москалькова журналістам.

 

Раніше Денісова заявляла, що домовленості про повернення Україні захоплених Росією в полон українських моряків досягнуто й проводиться оформлення документів. Пізніше вона уточнила, що наразі ведуться переговори про повернення українських військовополонених моряків у рамках виконання рішення Міжнародного трибуналу ООН.

 


Джерело: УНІАН

 

 

 

 

 

Версия для печати

Читайте также









Обзор сети

Разместить рекламу