КИЕВ
13:32
Брюссель
12:32
Москва
14:32
Пятница, 29 марта 2024

Новости



«Перемоги» України на міжнародній арені закладені Порошенком, – Герасимов

29 мая, 10:57  Политическая  Украина
Артур Герасимов

Усі нещодавні здобутки, які отримала Україна на зовнішній арені та «оборонці», закладені політикою Петра Порошенка.


Так вважає глава фракції «БПП» Артур Герасимов, передає прес-служба БПП.

 

За його словами, команда Зеленського мало часу приділяє питанням нацбезпеки та зовнішньої політики. А усі перемоги на міжнародній арені є наслідком політики Петра Порошенка.

 

«Усі перемоги, які сьогодні відбуваються у цих сферах (міжнародна політика і «оборонка»), закладені Петром Порошенком. Зокрема, рішення Міжнародного трибуналу з морського права, яким РФ зобов'язано негайно звільнити українських моряків, захоплених поблизу Керченської протоки... президент Порошенко сформував делегацію для участі в цьому процесі», - сказав він.

 

За його словами, в Україні зараз починається реванш.

 

«Але зараз в Україні відбувається спроба реваншу! Колишній соратник Януковича Андрій Портнов оскаржує у судах усі здобутки останніх 5 років. Так, пан Портнов подає позов, в якому прямим текстом написано, що Крим - російський, що Керченська протока, то є російська протока і Україна не має права там ходити. Хочу підкреслити, що після винесення рішення Міжнародним трибуналом з морського права, ця справа Портнова має бути закрита», - заявив Артур Герасимов.

 

Він додав, що суспільство вимагає від Президента Зеленського відповідей на важливі актуальні питання.

 

«Ми вимагаємо відповіді на питання щодо можливого оголошення дефолту. Я особисто отримую сотні запитів на цю тему. Хочу нагадати, що посада президента - це, перш за все, відповідальність».

 

 

Джерело: ZIK

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу