КИЕВ
06:46
Брюссель
05:46
Москва
07:46
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



У президента Зеленського ще надто мало механізмів для виконання усіх обіцянок, — Разумков

27 мая, 11:46  Политическая  Украина
Дмитро Разумков

Президент України зможе виконувати свої обіцянки лише у співпраці з законодавчою і виконавчою гілками влади. Втім, наразі Верховна Рада України не виконує домовленостей.

 

Про це йшлося під час прес-конференції партії «Слуга народу» на телеканалі ZIK.

 

«Партія готується до виборів. Зміни на які надіялося суспільство, наразі не реалізовано. Суспільний запит навіть виріс», - заявив голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков.


Він пояснює, чому зміни ще не вдалося імплементувати.

 

«У президента поки що мало механізмів для реалізації всіх завдань, яке поставило перед ним суспільство під час виборів. Прозорої роботи на благо громадян ще не відбулося», - сказав Дмитро Разумков.

 

Голова партії «Слуга народу» запевнив, що відповідальність за це лежить на плечах парламентарів.

 

«Ми всі бачили, що представники ВРУ не виконували домовленості, зрештою, як завжди. Адже раніше відбулася погоджувальна рада, під час якої всі дійшли до компромісу. Всі публічно говорили про потребу у зміні виборчого законодавства, перезапуску системи, нові політичні сили тощо», - наголосив Дмитро Разумков.

 

Лише консолідація президента, законодавчої і виконавчої влади дасть можливість зміни і виконати накази суспільства, підкреслив голова партії «Слуга народу».


«Відбулося те, на що ми розраховували. Рада вчергове повела себе так, як раніше, протягом багатьох років. Багато людей, зокрема, і я позитивно оцінюємо те, що нема сенсу тягнути до осені з виборами. Потрібно усім вертикалям влади чимскоріш дати можливість змінити ситуацію в країні», - додає Дмитро Разумков.

 

Джерело:ZIK

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу