КИЕВ
15:34
Брюссель
14:34
Москва
16:34
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Виборчий штаб Зеленського: "Жартів вже немає"

28 марта, 09:13  Политическая  Украина

Кандидат у президенти Володимир Зеленський відреагував на заклик музиканта Святослава Вакарчука, який 27 березня виступив з відеозверненням до українців і закликав їх голосувати "не по приколу".

Глава виборчого штабу Зеленського Іван Баканов заявив, що Вакарчук повинен спуститися з гори і придивитися до Зеленського.


"Багато хто вважає, що у нас вся компанія "по приколу". Коли ми вирішили брати участь, то розуміли, що це відповідальний процес для всіх нас і для Володимира Олександровича. Назад дороги немає. Тут все дуже серйозно. Жартів вже немає", - зазначив глава виборчого штабу Зеленського.Водночас координатор штабу Олександр Корнієнко вважає, що заяви Вакарчука пов'язані з нерозумінням суті того, що відбувається навколо кампанії Зеленського. За його словами, для волонтерів та експертів, які допомагають Зеленському, відкривши близько 80 офісів по Україні - "це вже давно не по приколу".


"Може для Святослава з високої гори, на якій він сидить, здається, що це виглядає, як прикол, але сьогодні можна сказати - жарти закінчилися", - додав Корнієнко.

 

Команда Володимира Зеленського у відповідь Святославу Вакарчуку опублікувала в Instagram фото, зроблене на заправці, на якому учасники "Кварталу 95" їдять сосиски. Знімок зроблений в стилі знаменитої фотографії The Beatles на пішохідному переході і підписаний словами: "Щоб не бути "ПО Приколу", вирішили бути серйозними, як всі".

 

Джерело: Today.UA

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу