КИЕВ
12:21
Брюссель
11:21
Москва
13:21
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Против Криворожского горсовета взбунтовалась научная интеллигенция

Научная интеллигенция города выступила с заявлением к депутатам Криворожского горсовета с требованием сложения полномочий депутатами горсовета в полном составе, сложение полномочий городским головой Юрием Вилкулом, назначения досрочных выборов в районные и городской советы, а также выборов городского головы Кривого Рога.

0564.ua
передает полный текст заявления языком оригинала.

Звернення до депутатів Криворізької міської ради

Ми, науковці та інтелігенція міста вважаємо, що Криворізька міська рада своєю політичною позицією й закликами фактично сприяла застосуванню владою злочинних дій, які призвели до загострення громадянського конфлікту, численних людських жертв і продовження розкрадання народного майна.

Криворізькою міською радою не було вжито заходів задля запобігання адміністративного тиску на громадян щодо спонукання їх до участі в політичних акціях на боці злочинної влади, формування протизаконних угрупувань, що сприяло ескалації конфлікту.

Своїм мовчанням і самоусуненням від участі в політичному процесі у ці трагічні, небезпечні дні депутати Криворізької міської ради ставлять себе поза громадською довірою. Ті, хто називав себе «командою януковича», не мають морального права залишатися при владі.

Ми вимагаємо:

1. Складання повноважень депутатами Криворізької міської ради у повному складі.

2. Складання повноважень міським головою Вілкулом Ю. Г.

3. Призначення дострокових виборів у районні та міську ради, а також виборів міського голови.

4. Вважаємо, що участь у наступних виборах депутатів які мають нині повноваження , є неприпустимою з моральних міркувань.

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу