КИЕВ
13:16
Брюссель
12:16
Москва
14:16
Вторник, 19 марта 2024

Новости



В Україні набуло чинності рішення РНБО щодо припинення договору про дружбу з Росією

19 сентября, 12:00  Политическая  Украина

В Україні в середу, 19 вересня, набув чинності указ президента Петра Порошенка про рішення Ради національної безпеки і оборони України "Про договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією". Відповідний указ опублікований в офіційному виданні органів влади "Урядовий кур'єр".

 

Згідно з указом, підписаним президентом 17 вересня, він набирає чинності з дня його опублікування.


Як повідомлялося, 17 вересня президент Петро Порошенко увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони про припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та РФ.

Нагадаємо, 16 квітня президент України Петро Порошенко повідомив, що найближчим часом внесе до Верховної Ради пропозиції що припинення в односторонньому порядку дії окремих положень «великої угоди» про дружбу і співробітництво з Росією.

28 серпня президент Петро Порошенко повідомив, що найближчим часом очікую від Міністерства закордонних справ України пакет документів необхідний для припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та РФ.



6 вересня Рада національної безпеки і оборони затвердила рішення щодо непродовження Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Росією і Україною, підписаного у 1997 році.

Джерело: tyzhden

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу